STRÆBER: Artist Talk med aktørerne efter forestillingen

STRÆBER spiller torsdag d. 23. januar 2020 kl. 13.00 og 19.30 i Laboratoriet. Umiddelbart efter forestillingen er der mulighed for at møde aktørerne i 20 – 30 minutter. Overvej meget gerne hvad du vil vide mere om, eller hvis du er sammen med din klasse, hvad I kunne have lyst til at byde ind med – læs mere nedenfor.

Kunstnerisk leder for MÆRKVÆRK Anne Gry Henningsen skriver:
”Der er mange måder at skabe teater på. I denne artist talk fortæller kunstnerisk leder og skuespiller Anne Gry Henningsen sammen med holdet om arbejdet med MÆRKVÆRKs forestilling »STRÆBER«. De fortæller om arbejdet fra den spæde idé over arbejdet med de unge, der har genereret materiale, til den færdige forestilling. Undervejs kan publikum i salen byde ind med spørgsmål og egne refleksioner over livsmål, stræben og udfordringer”. 

Folkeuniversitetet i Roskilde

Roskilde Teater samarbejder med Folkeuniversitetet om to kursusforløb i efterårret 2019. Til begge forløb kan der tilkøbes billetter til relevante forestillinger til en favorabel pris.

Argumenter imod kvinder. Én mødte modstand, en anden blev overset og de fleste blev latterliggjort.
v/ professor em., dr. phil. Birgitte Possing tirsdag den 17. september kl. 19.15 i Byens Hus. Læs mere:http://roskildekunstforening.dk/argumenterimodkvinder

Teater nu og frem
3 samtaler – mød en koreograf, en dramatiker, en instruktør, der fortæller om teatret nu og fremover.
3 gange – 10. oktober, 21.november og 28.november kl. 19.15 i Byens Hus. Læs mere : http://roskildekunstforening.dk/teater-nu-og-frem

Ønsker du rabat på tilkøb af teaterbilletter i forbindelse med kurserne – send en mail til info@roskildeteater.dk

Rettelse til nyhedsbrev

I nyhedsbrevet som bliv sendt ud den 26. marts fik vi skrevet forkert dato ved THE BEATROOTS. Den spilles 11.april i Ramsømagle Forsamlingshus. Sidste frist for bestilling af mad i forbindelse med forestillingen er 4.april.