Beruselse

tirsdag 26. februar kl. 19.30 Lynghøj Teatersal //Optakt v. Lotut Turell//

Team Teatret/Teatret st.tv.

// Et tabu… BERUSELSE …Som i en græsk tragedie forvandler alkoholmonstret en familie, som på overfladen ser helt perfekt ud, til en skamfuld affære, hvor børn og voksne forsøger at dække over dét, der ikke fungerer. Med latter som absurd forløsning viser BERUSELSE hvor svært det er at bryde et tabu med en alkoholiker i familien. Som optakt til BERUSELSE fortæller Lotus Turéll om at vokse op i en lykkelig familie med et massivt alkoholmisbrug. Der er ingen pause mellem Turéll og forestilling.

læs mere

Den komiske tragedie

tirsdag 5. marts kl. 19.30 // Lo Specchio, Eriksvej 40 //
Kulturmarkt

//En komedie om os alle sammen. Det er en historie om at blive sig selv og lytte til den der lille stemme indeni, som nogle gange siger noget klogt. Teatret bliver vendt på hovedet i denne forestilling, hvor der garanteres både grin og eftertanke.

læs mere

se trailer

Emil fra Lønneberg

fredag 8. marts kl. 18.00 Lynghøj Teatersal // Folketeatret //

// ”EEEEMIL”, råber Anton Svendsen, så det runger i hele Katholt. Nu er Emil fra Lønneberg igen kommet galt afsted. Få et gensyn med nogle af de mest uforglemmelige skarnsstreger i denne teaterudgave af den elskede klassiker.

læs mere

Kunsten at dø

tirsdag 19. marts kl. 19.30 Laboratoriet, Musicon // Paolo Nani Teater

//En finurlig, underholdende og bevægende forestilling fyldt med gags, rytme, musik og poesi – alt sammen uden et eneste ord. Den Reumert-nominerede forestilling kombinerer latter og gråd, og ser med humor på et tema som alle må se i øjnene, men som ingen ønsker at indse: DØDEN.

læs mere

Krash & Chopin

fredag 22. marts kl. 19.30 Laboratoriet, Musicon // Introduktion kl. 18.30 v Jason Nelson //

Dansk Danseteater

// KRASH & CHOPIN DANSER er en dobbeltforestilling med afsæt i to vidt forskellige musiktraditioner, skabt af to af Danmarks mest prisbelønnede moderne koreografer: Reumertvinderen Tim Rushton og koreograf Alessandro Sousa Pereira.

Med udgangspunkt i Chopins smukke og intime musik udforsker Tim Rushton menneskets inderste romantiske relationer. Alessandro Sousa Pereira står bag stor-hittet KRASH – et værk fyldt med vildskab og maskulin kropsenergi inspireret af sammenstødet mellem forskellige kulturer.

læs mere

 

I nattens lys

lørdag 23. marts kl. 14.00 Laboratoriet, Musicon // Varighed: 35 min. // Alder 4-6 år //

Teater refleksion

 

//En magisk oplevelse af lyset i mørket. Mens solsorten synger, gør alle sig klar til natten. Hr. Nat begynder sin våge runde. Alle sover – undtagen én. Jeg kan ikke sove, siger pigen. Ved hjælp af lidt månestøv slutter hun sig til Hr. Nat og sammen udforsker de nattens varme og levende univers af lys og lyde. Lige indtil solsorten igen synger og en ny dag begynder. ‘I nattens lys’ åbner op for en helt ny og sanselig drømmeverden fyldt af finurlige hændelser og lun magi, der sætter gang i fantasien.

“Et udsøgt og fængslende eksempel på børneteater, når det er bedst” – The Herald

Himmel

søndag 24. marts kl. 10.30 (NB tidspunktet er ændret fra kl 15.00) Laboratoriet, Musicon // Varighed 35 min. //  Alder 1½-5 år //

Teater Minsk

//Se op på himlen gennem mine tæer! Kan du få skyerne til at vende på hovedet? Kan du høre stjernerne? To dansere tager dig med ind i en blød og bevægelig verden. Skyerne svæver let omkring i en dans, og kroppe får rummet til at blafre, hvirvle og hviske. Alt er i forandring. Og hvis du lægger dig ned og kigger op, eller rykker helt tæt på en lille lyssky, kan du få øje på en figur, en form, en leg.

“Det vækker fryd. Himmelsk fryd.” Anne Middelboe, Teateravisen

Jagten på det grå guld

fredag 29. marts kl. 19.30 Laboratoriet, Musicon //

Don*Gnu

//JAGTEN PÅ DET GRÅ GULD er en moderne eventyrs-fortælling i et ordløst univers, hvor vi følger to ældre mænds indbyrdes rejse mod fortidens tinder og minder. En humoristisk og rørende rejse, der søger at finde ind til kernen i os mennesker.

læs mere

 

Kæmpen som ikke havde hjerte i livet

lørdag 30. marts kl. 14 // Laboratoriet, Musicon // Varighed 45 min. //  Alder: 4-10 år //

Syddjurs Egnsteater

//En kæmpe har gemt sit hjerte på et hemmeligt sted og lagt en forbandelse over landet. Dyrene sulter og mennesker forvandles til sten. Kongesønnen Askefis drager ud for at tage kampen op mod kæmpen og på sin vej knytter han nye venskaber, som hjælper ham på den farefulde færd. De når frem til kæmpen og her forelsker Askefis sig i prinsessen, som kæmpen holder fanget. Flot og fortryllende dukketeater, der handler om at have hjertet på rette sted.

www.syddjursegnsteater.dk

Spor af dyr

søndag 31. marts kl. 13.00 og 15.00 Laboratoriet, Musicon // Varighed 60 min. // Alder: 6-11 år //

Cantabile2.dk

 

//Et murmeldyr ankommer til en dansk skov. Men vil dyrene i skoven lade murmeldyret blive? Skovens Stormøde er rammen og publikum er Skovalferne, der – som skovens dyr – er del af mødet. Der skabes en intens og magisk stemning i Skovalfernes Lysning dybt inde i skoven, når 30 tilskuere træder ind i historien og giver den liv sammen med skuespillerne.

Forestillingen er en sanselig og billedskabende oplevelse om at føle sig anderledes og om at møde det ukendte.