Peer Gynt

mandag 8. oktober kl. 19.30 // Lynghøj Teatersal // Introduktion kl. 18.00 v. Folketeatret //

Folketeatret

// Et eventyrligt drama om at være sig selv, uden at være sig selv nok.

”Blodet er aldrig så tyndt, at man ikke er lidt i slægt med Peer Gynt!”, minder Henrik Ibsen os om i sin fantasifulde fortælling om lykkeridderen, der drager ud i verden med ambitioner om at finde sig selv og blive til noget stort.

læs mere

 

 

Kroppen

Søndag d. 21-10 kl 19.30// Laboratoriet //www.baadteatret.dk

// I vores kropsfikserede samfund, er alderdom ikke ligefrem et hot og sexet emne. Fordi vi ved, at alderdommen peger mod festens slutning. Der findes et lighedstegn imellem ungdom og sex, og alderdom og sygdom.

Forestillingen ”Kroppen” vil prøve at gøre op med det kommercielle syn på kroppen og give kroppen dens naturlighed tilbage.

læs mere

Martyriet

torsdag d. 25-10 klokken 19.30 // Laboratoriet //

Enkel, fortættet operafortælling om Kaj Munks overvejelser, inden han blev myrdet af en SS-bande i 1944.

En tæt og koncentreret lille opera i en helt enkel dekoration. Et hjørne af en stue. Foran: En prædikestol. Vi behøver intet mere for at forstå. Var han selv ude om det? Ja, sådan set.

Men han løste sit dilemma, da han traf nogle valg.

læs mere

 

Flagermusen

fredag 2. november kl. 19.30 // Lynghøj Teatersal // Introduktion kl. 19.00 v. Thomas Peter Koppel //

OperetteKompagniet

// Først var der Csárdásfyrstinden, så kom turen til Den Glade Enke, og nu er det på tide, at OperetteKompagniet tager sig kærligt af FLAGERMUSEN –  den vel nok mest populære operette overhovedet!

læs mere

I sidste øjeblik

Mandag 5. november kl. 19.30 // Lynghøj Teatersal //

Folketeatret

// En lun komedie om at blive ældre

Det gælder om at have det sjovt, så længe man kan. Eller som Piet Hein opfordrede: ”Husk at elske, mens du tør det. Husk at leve, mens du gør det”. Det forsøger tre gamle veninder at holde sig for øje – i sidste øjeblik.

læs mere

Sukker

onsdag 14. november kl 13.00 og torsdag 15. november kl. 10.00 og 19.30 // Trekroner skole, Trekroner Allé 1 //

Det Olske Orkester

// SUKKER starter sin fortælling i 1700-tallet. Danskerne er rejst ud i verden; videbegærlige, længselsfulde og forførte af det fremmede, men også grådige efter rigdom.

Seks skuespillere og dansere, lys-projektioner af historiske kort og flydende oceaner, Haydens klassiske musik blandet med afro-caribiske rytmer, sender os afsted på trekantsruten: Danmark – Afrika – Vestindien. Et af de sorteste kapitler i Danmarkshistorien….

læs mere

 

Andens verdenskrig – Liva på hjul

tirsdag 20.11 kl. 19.30 // Gimle, Helligkorsvej 2 //

Café Liva

// Café Livas flagskib – den årlige nyskrevne Julecabaret af Jacob Morild – har gennem 30 år været et tilløbsstykke, med dens årlige revsning af højtidens ulyksaligheder; i 2016 endda nomineret til en Reumert.

På utallige opfordringer kommer Julecabaretten på landsdækkende turné i november-december 2018 i en stærk holdopstilling med Jacob Morild, Karsten Jansfort, Thomas Pakula og Morten Wedendahl.

læs mere

Præsidentinderne

lørdag 24. november kl. 16.00 // Lynghøj Teatersal //

Det Kongelige Teater

// Brutal vanvittig og grotesk komedie med tre fantastiske skuespillerinder: Kirsten Olesen, Karen-Lise Mynster og Stine Schrøder Jensen.

læs mere

Kvinde kend din krop

Lørdag 15. december kl. 16.00 // Lynghøj Teatersal //

Mungo Park

// Tag veninderne, mor og datter med under armen til en kærlig og nuanceret hyldest til kvinder i alle aldre. Og glem ikke far og søn. For en mand vil da kende sin kvindes krop.

læs mere

 

Red Bastard

Søndag den 13. januar 2019 kl. 19.30 // Laboratoriet //

www.teater-v.dk

// Direkte fra London: Et djævelsk forførende kult-comedy-monster!

Red Bastard er ikke bleg for at interagere med publikum i denne forrygende teatralske masterclass, hvor der blandt andet forlanges intet mindre end svaret på det super væsentlige eksistentielle spørgsmål: ”Hvem fanden tror du, at du er?”

Det er grænseoverskridende seriøst og til tider hylende morsomt, for som publikum til dette prisvindende interaktive kultshow skal du være beredt på lidt af hvert, – og lidt til! Spiller på engelsk.

læs mere