Kvinde kend din krop

Lørdag 15. december kl. 16.00 // Lynghøj Teatersal //

Mungo Park

// Tag veninderne, mor og datter med under armen til en kærlig og nuanceret hyldest til kvinder i alle aldre. Og glem ikke far og søn. For en mand vil da kende sin kvindes krop.

læs mere

 

Red Bastard

Søndag den 13. januar 2019 kl. 19.30 // Laboratoriet //

www.teater-v.dk

// Direkte fra London: Et djævelsk forførende kult-comedy-monster!

Red Bastard er ikke bleg for at interagere med publikum i denne forrygende teatralske masterclass, hvor der blandt andet forlanges intet mindre end svaret på det super væsentlige eksistentielle spørgsmål: ”Hvem fanden tror du, at du er?”

Det er grænseoverskridende seriøst og til tider hylende morsomt, for som publikum til dette prisvindende interaktive kultshow skal du være beredt på lidt af hvert, – og lidt til! Spiller på engelsk.

læs mere/køb billet

se trailer

se anmeldelse

YTR

onsdag 16. januar kl. 19.30 // Byens Hus, Den gamle byrådssal, Stændertorvet 1 //

Det Kommende Teater

// En ordløs performance om at komme til udtryk.

Hvorfor vil vi høres, og af hvem? Dem vi er enige med? Dem der er enige med os? Dem vi vil overbevise eller belære? Dem som har misforstået? Dem som har spurgt?

Det danske ord ’ytre’ kommer af det nedertyske ’uteren’ – at udfordre. ’YTR’ vil både udfordre og provokere sit publikum.

læs mere/køb billet

se trailer

se anmeldelse

Dr Carl von Cosels Hemmelige Liv

lørdag 26. Januar kl. 19.30 Laboratoriet, Musicon //

Limfjordsteatret

// En musikalsk og grotesk fortælling fra det virkelige liv om en umulig kærlighed så stor, at den måske overvinder selv døden. For hvad vil det sige at elske ”for evigt”? Og hvem ejer kroppen, når man er død?

læs mere/køb billet

se trailer

se anmeldelse

Årstidsrejsen – AFLYST p.g.a. sygdom.

Har du allerede købt billet kan du bytte til en anden forestilling eller få pengene tilbage. Henvendelse: info@roskildeteater.dk

tirsdag 5. Februar kl. 19.30 Lynghøj Teatersal //

Den Danske Skueplads

// En teaterkoncert i fire dele – oplev og syng med på sommeren, efteråret, vinteren og foråret. Sammen med fotografen Janne Klerk inviterer Den Danske Skueplads publikum på en fantastisk rejse i ord, billeder, musik og sang.

læs mere

King Lear

mandag 11 februar kl. 19.30 Lynghøj Teatersal, på scenen // Introduktion kl. 18.30 v. Jes Nysten //

Teatret Møllen

// KING LEAR er en tragedie om magt og begær, om sandhed overfor løgn, om kærlighedens væsen – grådighed, vanvid, forfængelighed og foragt, om ordets magt og handlingens konsekvenser. Dette er Shakespeares King Lear blot med to personer og en musiker.

læs mere/køb billet

se trailer

se anmeldelse

Beruselse

tirsdag 26. februar kl. 19.30 Lynghøj Teatersal //

Team Teatret/Teatret st.tv.

// Et tabu… BERUSELSE …Som i en græsk tragedie forvandler alkoholmonstret en familie, som på overfladen ser helt perfekt ud, til en skamfuld affære, hvor børn og voksne forsøger at dække over dét, der ikke fungerer. Med latter som absurd forløsning viser BERUSELSE hvor svært det er at bryde et tabu med en alkoholiker i familien. Som optakt til BERUSELSE fortæller Lotus Turéll om at vokse op i en lykkelig familie med et massivt alkoholmisbrug. Der er ingen pause mellem Turéll og forestilling.

læs mere

Den komiske tragedie

tirsdag 5. marts kl. 19.30 // Lo Specchio, Eriksvej 40 //
Kulturmarkt

//En komedie om os alle sammen. Det er en historie om at blive sig selv og lytte til den der lille stemme indeni, som nogle gange siger noget klogt. Teatret bliver vendt på hovedet i denne forestilling, hvor der garanteres både grin og eftertanke.

læs mere

Emil fra Lønneberg

fredag 8. marts kl. 18.00 Lynghøj Teatersal // Folketeatret //

// ”EEEEMIL”, råber Anton Svendsen, så det runger i hele Katholt. Nu er Emil fra Lønneberg igen kommet galt afsted. Få et gensyn med nogle af de mest uforglemmelige skarnsstreger i denne teaterudgave af den elskede klassiker.

læs mere

Kunsten at dø

tirsdag 19. marts kl. 19.30 Laboratoriet, Musicon // Paolo Nani Teater

//En finurlig, underholdende og bevægende forestilling fyldt med gags, rytme, musik og poesi – alt sammen uden et eneste ord. Den Reumert-nominerede forestilling kombinerer latter og gråd, og ser med humor på et tema som alle må se i øjnene, men som ingen ønsker at indse: DØDEN.

læs mere