Beruselse

tirsdag 26. februar kl. 19.30 Lynghøj Teatersal //Optakt v. Lotut Turell//

Team Teatret/Teatret st.tv.

// Et tabu… BERUSELSE …Som i en græsk tragedie forvandler alkoholmonstret en familie, som på overfladen ser helt perfekt ud, til en skamfuld affære, hvor børn og voksne forsøger at dække over dét, der ikke fungerer. Med latter som absurd forløsning viser BERUSELSE hvor svært det er at bryde et tabu med en alkoholiker i familien. Som optakt til BERUSELSE fortæller Lotus Turéll om at vokse op i en lykkelig familie med et massivt alkoholmisbrug. Der er ingen pause mellem Turéll og forestilling.

læs mere

Den komiske tragedie

tirsdag 5. marts kl. 19.30 // Lo Specchio, Eriksvej 40 //
Kulturmarkt

//En komedie om os alle sammen. Det er en historie om at blive sig selv og lytte til den der lille stemme indeni, som nogle gange siger noget klogt. Teatret bliver vendt på hovedet i denne forestilling, hvor der garanteres både grin og eftertanke.

læs mere

se trailer

Emil fra Lønneberg

fredag 8. marts kl. 18.00 Lynghøj Teatersal // Folketeatret //

// ”EEEEMIL”, råber Anton Svendsen, så det runger i hele Katholt. Nu er Emil fra Lønneberg igen kommet galt afsted. Få et gensyn med nogle af de mest uforglemmelige skarnsstreger i denne teaterudgave af den elskede klassiker.

læs mere

Kunsten at dø

tirsdag 19. marts kl. 19.30 Laboratoriet, Musicon // Paolo Nani Teater

//En finurlig, underholdende og bevægende forestilling fyldt med gags, rytme, musik og poesi – alt sammen uden et eneste ord. Den Reumert-nominerede forestilling kombinerer latter og gråd, og ser med humor på et tema som alle må se i øjnene, men som ingen ønsker at indse: DØDEN.

læs mere

Krash & Chopin

fredag 22. marts kl. 19.30 Laboratoriet, Musicon // Introduktion kl. 18.30 v Jason Nelson //

Dansk Danseteater

// KRASH & CHOPIN DANSER er en dobbeltforestilling med afsæt i to vidt forskellige musiktraditioner, skabt af to af Danmarks mest prisbelønnede moderne koreografer: Reumertvinderen Tim Rushton og koreograf Alessandro Sousa Pereira.

Med udgangspunkt i Chopins smukke og intime musik udforsker Tim Rushton menneskets inderste romantiske relationer. Alessandro Sousa Pereira står bag stor-hittet KRASH – et værk fyldt med vildskab og maskulin kropsenergi inspireret af sammenstødet mellem forskellige kulturer.

læs mere

 

Jagten på det grå guld

fredag 29. marts kl. 19.30 Laboratoriet, Musicon //

Don*Gnu

//JAGTEN PÅ DET GRÅ GULD er en moderne eventyrs-fortælling i et ordløst univers, hvor vi følger to ældre mænds indbyrdes rejse mod fortidens tinder og minder. En humoristisk og rørende rejse, der søger at finde ind til kernen i os mennesker.

læs mere

 

Mød mig på Cassiopeia

lørdag 6. april kl. 19.30 // Lynghøj Teatersal // Introduktion kl. 18.30 v. Rikke Rottensten //

Folketeatret

//I den kendte og elskede operette-komedie Mød mig på Cassiopeia vikles Olympens guder og teatrets

folk ind i hinanden og svøbes i både romantik og stjernestøv. På Alhambra Teatret har komponist Berger

svært ved at finde inspiration til at færdiggøre sin seneste musical. Og med både teatrets direktør og sin

ekskone – teatrets primadonna – på nakken, er han ved at give op, da han får kærkommen hjælp fra

musikkens muse.

læs mere

The Beatroots

torsdag 11. april kl. 19.30 // Ramsømagle Forsamlingshus //

Teatergrad

//THE BEATROOTS er Teatergrads forestilling om fællesskabet. Om dem der er inde i varmen, og dem der er dømt ude. Publikum inviteres til countrykoncert og linedans – en koncert hvor samfundsrelevante konflikter bliver synlige og publikum danser med i det lokale forsamlingshus.

læs mere

Svend, Knud og Valdemar

søndag 28. april kl. 16 // Lynghøj Teatersal //

Figaros

//Peter Fristrups teaterstykke SVEND, KNUD OG VALDEMAR har holdt sig på repertoiret siden premieren i 1887 og har igennem alle årene fornøjet publikum over hele landet. Nu kaster opera- og teatertruppen Figaros og Den Ny Opera sig over denne perle og giver den en moderne makeover. Der tilføjes ekstra sangnumre fra både opera, operette og musical, og når Figaros tilsætter sin særegne komik til den i forvejen humørfyldte forestilling, er der garanti for en morsom aften i teatret.

læs mere

Rocky

lørdag 25 maj kl. 19.30 og søndag 26. maj kl. 16.00 // Laboratoriet, Musicon // Husets Teater //

ROCKY! Taberen der får en ekstra chance. Ligesom Sylvester Stallones Rocky! fra 1976 – den middelmådige bokser Rocky, der sejrer mod alle odds. Vi elsker dem! – Taberne der rejser sig og sejrer over deres eget mindreværd. Men hvad hvis det er os andre, vores værdier og eksistens, der ender med at blive besejret?  Hvis det er os, der ender som taberne?

læs mere