Villads fra Valby

lørdag 28. oktober kl 14.00, Laboratoriet, Musicon.

Alder: fra 5 år

UDSOLGT. Teaterversionen af Anne Sofie Hammers børnebog om “Villads fra Valby”. Her er hverken fabeldyr, monstre eller magiske verdener, men blot fortællingen om en ganske ordinær knægt i sin bedste legealder med børnehave og skolestart, madpakker og mobiltelefoner. Børn har de bedste hensigter, men til tider en dårlig timing!

Af holdet bag ”Vitello”

Jeg kan huske alting

søndag 5. november kl 15.00, Laboratoriet, Musicon.

Alder: 2-5 år

Teater My.

UDSOLGT. Det er sengetid, men umuligt at falde i søvn, for huset er fuld af lyde, og hovedet fyldt med tanker på dagen, der lige er gået. Lige her begynder magien. Vi får lov til at kigge ind og kigge med på alt det, som er sket i dag. Vi får lov til at opleve dagen igen.

“Et fantastisk lille teaterstykke i børnehøjde, fortalt med varme og humor og en umættelig appetit på livet”

BØRN I BYEN

“Aldeles uimodståeligt”

INFORMATION

The House

fredag 24. november kl 17.00, Laboratoriet, Musicon.

Alder: Forestillingen spilles på engelsk, så man skal kunne forstå lidt engelsk.

Sofie Krog Teaters dukketeaterforestilling blander gysergenrens horror med spøgefuld humor, alt imens det store spooky hus, hvor det hele foregår bag skumle forhæng, ved blafrende gardiner og i underetagens gemakker, snurrer om sin egen akse.

Teateravisen: En comedy thriller, som er hamrende godt og professionelt lavet.

Ordet på bordet

lørdag 25. november kl 14.00, Laboratoriet, Musicon.

Alder 4-8 år.

Teater Nordkraft.

En historie om en mand, der ændrer verden.

En mand bor i et hus. Hver dag står han op, læser avis, går på arbejde, kommer hjem, går i seng, står op, læser avis, går på arbejde, kommer hjem, går i seng, står op… Ligesom hans farfar, hans oldefar og hans tipoldefar før ham. Men hvad nu hvis alting kunne være anderledes? Hvad nu hvis avisen kunne være tyggegummi? Eller vækkeuret en fugl? Hvad nu hvis han kunne flyve til månen?

Information kårede forestillingen til at være blandt de 10 bedste børneforestillinger i 2016

Min far og vrede mand

søndag 26. november kl 13.00, Gimle

Alder: fra 7 år.

Teater: Zebu

Min far og Vrede mand er en poetisk forestilling med sang, tekst, levende musik og en dukke som hovedperson. En børneopera! Det er 7-årige Dreng, der fortæller. Om far der smiler og om mor der ler i sin fineste kjole.  Men også om Vrede Mand, der bor inden i far. ”Jeg er ikke vred,” siger far. Men bag fars stemme er der en lukket dør. Dreng beslutter at skrive et brev til kongen: “Kære konge. Far er vred. Er det min skyld”?

Baseret på børnebog af Gro Dahle

God jul Cirkeline

søndag 17. december kl 13.00 og 15.00, Laboratoriet, Musicon.

Alder: 3-9 år

Søholm Park Teater.

Det er juleaftensdag, tidligt om morgenen. Cirkeline sidder i sin tændstikæske og kigger ud på stjernerne. Et musikalsk juleeventyr om Cirkeline og hendes festlige musevenner, Frederik og Ingolf, som i fineste form kaster sig ud i juleforberedelserne.

 

Spor

lørdag 13. januar kl 15.00, Laboratoriet, Musicon.

Alder: 2-5 år.

Det lille verdens teater.

En interaktiv dukkeforestilling fortalt af pigen i stumpet kjole og strømpesokker. Hun er så lille, at hun kan skjule sig i bedstefars gummistøvler, som sætter store grønne fodspor.

Poetiske og humoristisk forestilling om bedstefaren, der efter en lang rejse sammen med publikum kan lave huller i månen og brede spor ud, som andre børn med fornøjelse kan følge.

Spørgejørgen

lørdag 3. februar kl 14.00, Laboratoriet, Musicon.

Alder: 3-8 år

Teamteatret.

Klassikere har særlige kvaliteter. Det gælder også den vidunderlige sang om Spørge Jørgen, som Team Teatret har opdateret til en underholdende fest med ny teknik og solid komik. Er det dem, der er ældst, der også er de klogeste? Og hvad vil det egentlig sige at være artig?

Andre spørgsmål og især mængden af dem får Spørge Jørgens efterhånden desperate forældre til at overveje, om de ikke bare kan stikke ham en iPad!

 

Drømmen om Amerika

lørdag 10. februar kl 14.00, Laboratoriet, Musicon.

Alder: fra 9 år

Randers Egnsteater

Fra 1860 og frem til århundredeskiftet emigrerede ca. 300.000 danskere til Amerika.

Drømmen om Amerika bygger på virkelige historier om mennesker, der valgte at forfølge drømmen om et bedre liv. En sjov, spændende og rørende historie, der viser, at for ikke længe siden stod vi herhjemme i samme situation, som millioner af andre gør nu. Og ligesom Amerika var det for os, er Danmark nu for dem landet, der flyder med mælk og honning.

Den sandfærdige beretning om de 3 små grise

søndag 4. marts kl 14.00, Laboratoriet, Musicon.

Alder: 5-8 år

De røde Heste.

Her kommer omsider den usminkede beretning om, hvordan de tre små grise (de svin) forsøgte at narre den rare og venlige ulv, og om hvordan de to grises uheldige endeligt og den tredje gris snu og udspekulerede facon lige siden har sat ulven i et meget dårligt lys …

“Hvor vi dog grinede! Stor fortællekunst og komik på højt niveau.”