Klassebilledet

torsdag 20. marts kl 19.30, Gimle.

Jangmarks Agentur/Mikkel Schrøder.

Kan du huske de unge uskyldige år, hvor bajerne var noget man drak fra en pose i en hæk, fest var noget der sluttede med opkast kl. 21, og forelskelser ramte lige så ofte, som der var afsnit i Dallas og Dollars.

Ak ja, det var tider, og nu er det tid til en tur ned af “memory Lane”. Med nærvær og humor er der lagt op til en intim og stærkt underholdende forestilling.

Enhver klasse rummer et bredt udsnit af skæbner og karakterer, og Mikkel Schrøders musikalske forestilling KLASSEBILLEDET er én stor stærkt underholdende karikaturtegning af alle disse skæbner. Han taler om dem, han synger om dem, og han har dem med på scenen og tegner nogle helt fantastiske humoristiske portrætter af f.eks. Nina der var 5 år foran de andre og havde en kæreste på 25. Rikke der holdt fast i at lege hest til hun var 19 år. Mogens der egentlig ville ind til Jægerkorpset, men endte i Hjemmeværnet. Dennis der den dag i dag skriver kontaktannoncer fra fængselscellen. Kamma der endte i et fåreskind på Island, eller Allan der måtte strikke for ikke at slå ihjel.

Med sjove tekster og ørehængende sange præsenterer Mikkel Schrøder sin helt egen showform, og hans skæve, underfundige tekstunivers er efter publikums mening noget ganske nyt og forfriskende.

Medvirkende: Mikkel Schrøder og to musikere

Instruktion: Peter Schrøder