Time of my life

onsdag 28. februar kl 19.30, Lynghøj Teatersal.

varer ca. 125 min. incl. pause

Musical Danmark.

Vinderen af Dansk Melodi Grand Prix 2018 er med i Time Of My Life – Den ultimative 80’er rockhyldest

Umiddelbart lå det ikke lige i kortene, at vinderen af Dansk Melodi Grand Prix 2018 skulle medvirke i den aarhusianske teaterkoncert Time Of My Life. Men det skete så alligevel! For ”vikingen” Jonas Rasmussen, der vandt overbevisende med sangen ”Higher Ground”, har siden 2012 været én af de faste solister i aarhusianske MusicalDanmarks mange teaterkoncerter.

Publikummet rundt i landet kender derfor Jonas Rasmussen særdeles godt fra teaterkoncerterne ”Fra Waterloo til Düvemåla”, ”JOHN & JOEL”, ”Band On The Run” og ”SAD i PARKEN”. På scenen er Jonas ret iøjnefaldende med sit kraftige røde hår og skæg, men han er især kendt for sin høje, klare og kraftfulde stemme, som han gang på gang har begejstret publikum med.

Om to uger er Jonas og resten af holdet klar til turnestarten på den næste forestilling fra MusicalDanmark, nemlig ”Time Of My Life – Den ultimative 80’er rockhyldest” og den 28. februar kan Time Of My Live opleves i Lynghøjskolens teatersal.

Det lokale publikum kan dermed snart glæde sig til, at opleve den grand-prix-vindende ”viking” svinge mikrofonen og give sangene kamp til stregen, dog uden skumsprøjt og vind i sejlene. Time Of My Life er derimod en teaterkoncert om livets helt store øjeblikke og hvordan der til disse øjeblikke i livet hører et stort musiknummer til.

På den måde bliver Time Of My Life til en to timers musikalsk teaterrock-extravaganza med de bedste sangere og musikere, som vil sætte ild til scenen fra første tone. De medvirkende tør godt love, at salen bliver rødglødende, når der bliver tændt op for 30 af de største 80’er hits!

Oplev bl.a. With Or Without You af U2, Every Breath You Take af Police, Africa af TOTO, Let’s Dance af David Bowie, Freedom af Wham, (I’ve Had) The Time Of My Life fra Dirty Dancing og mange flere hits.

Medvirkende: Astrid Højgaard Lundgren, Jonas Rasmussen og Jacob Prüser m.fl. I alt ni professionelle sangere og musikere.

Kapelmester: Niels Rahbech

Instruktør: Michael Bentholm

http://www.firserne.dk/time-of-my-life/

(834 anslag)