Til glæden

onsdag 20. september kl 20.15 (efter generalforsamlingen).

SAUM.

Forestillingen er en kærlighedserklæring til den danske sangskat.

Et kammerspil om identitet, rødder og længslen efter fællesskab.

Et kvindeportræt der også bliver et Danmarks-portræt.

Ideen – i disse teater-koncert-tider – om at lave en ”teater-koncert” med danske sange fik vi for nogle år siden. Med en genre-mæssigt ”klassisk” grundtone, i en helt enkel, folkelig iklædning. Både i musikalsk og scenisk forstand.  Enkle virkemidler, en kuffert-forestilling, som kan spille på ethvert bibliotek eller forsamlingshus i DK, og tale til enhver dansker, ny eller gammel, med eller uden forudsætninger for og kendskab til klassisk musik. Vi ønsker at give publikum en oplevelse af fællesskab, inspirere folk til at synge, OG skabe afsæt for en debat om danskhed anno 2017.

Medvirkende: Ingeborg Fangel Mo, sanger/spiller

DUO Askou/Andersen: Frode Andersen, accordion og Hanna Askou, violin

Dramatiker: Jesper B Karlsen

Instruktør : Leiv Arne Kjøllmoen

http://www.saum.dk/musikteatret-saum-produktioner/til-glaeden-herfra