BLAM!

torsdag 6. september kl. 14.00 og 19.30 // Lynghøj Teatersal //

Kristian Ingrimarsson Compagny

//4 kontorarbejdere keder sig og for at undslippe hverdagens ulidelige rutiner opfinder de et spil. Pludselig forvandler arbejdspladsen sig til en verden befolket med superhelte, klassiske filmskurke og aliens fra de vildeste actionfilm. Du bliver blammet med halsbrækkende stunts, fanden-i-voldsk parkour, masser af attitude i et ekstraordinært eventyr. Og du vil aldrig se på din arbejdsplads på samme måde igen.

BLAM! ramte i 2012 lige ind i den der genkendelige følelse af hverdagens kedsommelige rutiner og længslen efter at kunne give den gas for fuld skrue.

Forestillingen modtog Reumert-juryens særpris og har siden spillet for udsolgte huse og med stående applaus verden over – i år i New Zealand, Syd Korea, Norge, Spanien og på Edinburgh Festival Fringe.

læs mere