To Reumertpriser til FUCKING ÅMÅL der spiller 24.9 på Sct. Jørgens Skole

FUCKING ÅMÅL løb med to af statuetterne til årets Reumertuddeling: prisen for Årets Børne-/Ungdomsforestilling og en talentpris til skuespiller Ingrid-Marie Thorlacius.
Juryen motiverer valget af FUCKING ÅMÅL: Teenagelivets dilemmaer havde ingen mulighed for at gemme sig i denne ubarmhjertigt lyserøde teaterforestilling for tre turboskuespillere med hidsige rolleskift. Er du hetero eller homo? Er dine forældre pylrede eller ligeglade? Og lyver du over for din bedste veninde? Fucking Åmål viste det hele – med ærlighed og fortrydelsesøjne og bankende hjerter.
Om Ingrid-Marie Thorlacius  skriver juryen: ” Ren og sårbar – og med en forunderlig indre styrke – spillede Ingrid-Marie Thorlacius den pæne Agnes fra provinshullet Åmål. Altså hende med de kvælende forældre og den hemmelige kærlighed til pigen Elin. Hun skabte et rørende stærkt portræt af et ensomt menneske. Så vi var godt nok lettede, da Agnes og Elin endte med at gå ud i verden hånd i hånd!”

FUCKING ÅMÅL spiller mandag 24. september på Sct. Jørgens Skole

Læs mere om forestillingen