Drengen der ville være vægtløs. Kom gratis i teatret 5. oktober, kl. 19.30

DRENGEN DER VILLE VÆRE VÆGTLØS – en mønsterbryderkomedie for drømmere af den reumertvindende dramatiker Thomas Markmann. Roskilde Teater indbyder alle i Roskilde til en gratis teateroplevelse på Lynghøj Teatersal i Svogerslev.

Folketeatret kommer til Roskilde med Thomas Markmanns anmelderroste og rørende hverdagskomedie, genkendelig for alle os, der engang har ønsket at være noget andet – måske vægtløse? Fremdriftsreformen har sat ungdomsuddannelse i et så heftigt system, at vi måske glemmer, hvor store kræfter det kræver at gå imod det, som ens omverden forventer.  DRENGEN DER VILLE VÆRE VÆGTLØS er en sjælden mønsterbryderhistorie og rå komedie om en 19-årig mand, der ønsker sig væk fra et klaustrofobisk provinshul.

Inden forestillingen begynder, holder skuespiller Lars Bom en kort introduktion, hvor han vil fortælle om at være mobbeoffer og mønsterbryder.

Der er gratis adgang til forestillingen. Hvis du vil være sikker på at få en plads, kan du reservere billet på info@roskildeteater.dk. Billetterne fordeles efter først-til-mølle princippet. Lynghøj Teatersal, Lynghøjen 107, Svogerslev, Roskilde, fredag 5. oktober kl. 19.30