Bestyrelsesmedlemmer på teaterseminar

Roskilde Teater sender tre medlemmer af bestyrelsen til Danmarks Teaterforeningers (DT) traditionsrige seminar  16.-18. november 2018, der i år foregår i Kolding. Teaterseminaret er en årlig tilbagevendende begivenhed. Her får vi i bestyrelsen for Roskilde Teater mulighed for at finde ud af hvad der rør sig i teaterverdenen lige nu og se en smagsprøve af de forestillinger, der sendes på turné i sæson 19-20. Det er en vigtig forudsætning for at kunne præsentere spændende, underholdende og udfordrende professionelt teater i Roskilde. I alt deltager 55 teaterforeninger og 73 teatre, ca. 500 deltagere i alt.

Den 21. november har vi et langt og intensivt bestyrelsesmøde i Roskilde Teater, hvor vi tager fat på arbejdet med at planlægge hvilke forestillinger, som vi skal have til Roskilde i sæson 19-20, både i voksenteatret, børneteatret og som skoleforestillinger.

Til april, 5.-6. april, er der igen nogle bestyrelsesmedlemmer, der drager på seminar, denne gang gælder det børne-og ungdomsteater.  På det tidspunkt har vi selvfølgelig planlagt sæson 19-20, så her gælder det sæson 20-21!

Venlig hilsen en glad, arbejdende bestyrelse under mottoet: ROSKILDE TEATER – GÅ I TEATRET I DIN EGEN BY!