Tak fra Søren, Lars og Christoffer fra Adressaten ubekendt

En lille hilsen fra Søren Sætter-Lassen, Lars Mikkelsen og Christoffer Emil Bruun til Roskilde Teater og andre arrangører rundt i landet:

Kære alle
Tusind tak for de overstrømmende tilbagemeldinger I hver især har givet os. Det betyder mere end I aner og kræver at vi replicerer!
Lige meget hvor vi er mødt op har I taget vanvittigt godt imod os og sørget for at vi har spillet for stort set udsolgte huse. I har taget kompleksiteten i vores lille stykke til jer og ladet jer bevæge, en absolut forudsætning for at fortællingen kan lykkes. Samtidig har i også omfavnet Debatten og fortællingen om os selv i trediverne, således at både I og vi selv har kunnet give hinanden oplevelsen af at noget væsentligt har været tilstede hver aften. For fuldstændig som med demokratiet, er jeres deltagelse helt afgørende i teatret. Tak for jeres brændende engagement for at bringe teatret ud til folk. Vi kan med sindsro sige, efter at have besøgt jer alle, at der er langt mere der binder os sammen end det der skiller os ad.

Med de varmeste hilsner, og håb om gensyn
Søren Sætter-Lassen, Mads Mikkelsen og Christoffer Emil Bruun