STRÆBER: Artist Talk med aktørerne efter forestillingen

STRÆBER spiller torsdag d. 23. januar 2020 kl. 13.00 og 19.30 i Laboratoriet. Umiddelbart efter forestillingen er der mulighed for at møde aktørerne i 20 – 30 minutter. Overvej meget gerne hvad du vil vide mere om, eller hvis du er sammen med din klasse, hvad I kunne have lyst til at byde ind med – læs mere nedenfor.

Kunstnerisk leder for MÆRKVÆRK Anne Gry Henningsen skriver:
”Der er mange måder at skabe teater på. I denne artist talk fortæller kunstnerisk leder og skuespiller Anne Gry Henningsen sammen med holdet om arbejdet med MÆRKVÆRKs forestilling »STRÆBER«. De fortæller om arbejdet fra den spæde idé over arbejdet med de unge, der har genereret materiale, til den færdige forestilling. Undervejs kan publikum i salen byde ind med spørgsmål og egne refleksioner over livsmål, stræben og udfordringer”.